• La reducere!
Aspirator nazal "batista bebelusului"
  • Aspirator nazal "batista bebelusului"

Aspirator nazal "batista bebelusului"

39,00 RON
La comanda in 10-14 zile
Cantitate
La Comanda

Cod produs: 995


Aspiratorul nazal tip 'batista bebelusului' se foloseste pentru indepartarea secretiilor nazale ale bebelusului, astfel usurand respiratia si prevenind complicatiile respiratorii incepand cu prima zi de viata ( in cazul in care este necesara o aspirare a secretiilor , in afara de secretiile fiziologice) ! 

Asamblare si utilizare aspirator nazal bebelusi: capul de aspiratie marcat cu "A" va fi introdus in tubul de colectare marcat cu "B". Cu partea de legatura se formeaza vacuumul astfel: partea marcata cu “C” in forma de clopot se introduce în tubul flexibil al aspiratorului. Se pune în functiune aspiratorul casnic si se regleaza puterea de aspiratie cu ajutorul regulatorului de vacuum al aspiratorului. Partea colectoare se aseazã în orificiul nazal si se face extragerea secretiei. Aspiratia trebuie continuata cu întreruperi de cateva secunde, pana când secretiile curg. 

Folosirea aspiratorului necesita mare atentie la tendintele de sangerare, la ranile orificiului nazal , sau la sangerarile cronice! Utilizarea se face sub supraveghere! 

Modul de sterilizare: se recomanda desprinderea tubului de colectare 'B' de pe capul de aspiratie “A”, iar împreunã cu tubul de silicon se curata în solutie dezinfectanta . 

Este interzisa sterilizarea in cuptorul de microunde! Dupa uscare se pastreaza în loc curat. Înainte de urmatoarea utilizare se sterilizeaza iarasi, se usca si se monteaza cu manile curate.

995

Referinte specifice

Contacteaza-ne

optional