SOLUTIE CURATARE DETTOL ANTIBACTERIAL
  • SOLUTIE CURATARE DETTOL ANTIBACTERIAL

SOLUTIE CURATARE DETTOL ANTIBACTERIAL

19,00 RON
La comanda in 10-14 zile
Cantitate
La Comanda

  • Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate
  • Transportul si livrarea produselor Transportul si livrarea produselor
  • Returnare produs Returnare produs
Cod produs: 2519

Curatenie imbatabila cu actiune multipla. Cu parfum de mar verde.Curata grasimea din bucatarie, murdaria din baie si resturile de sapun.

Ucide 99,9% bacterii,precum E.coli si virusii de gripa(H1N1). Lasa o stralucire vizibila. Cu un parfum proaspat.Potrivit pentru:suprafetele din bucatarie;plita masinii de gatit;chiuveta;scurgeri;cosuri de gunoi; podele; cabine de dus;bai si robineti;scaunele de toaleta.

Mod de folosire:rasuciti duza pe pozitia on.

Cu sticla verticala,spreiati de la 20-25cm. Lasati sa actioneze timp de 5 minute,stergeti cu o carpa curata,apoi clatti. Inttdeauna incercati pe o mica suprafata cu 5 minute inainte de folosire. Nu folositi pe: suprafete poroase ca marmura, lemnul,suprafetele vopsite, suprafetele de smalt/ email/ metal sau cele placate. Nu permiteti inmuierea prelungita pe plastic. Pentru suprafetele care intra in contact cu hrana clatiti dupa folosire.

Atentie!Nu lasati la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Nu amestecati cu inalbitori sau alte produse casnice.

La 100g contine 2,4g acid lactic. Reduceti folosirea spreind pe servetele de hartie sau continuati sa folositi o carpa curata reutilizabila si tot veti omora 99,9% din bacterii.

Flacon de 500 ml.
2519

Referinte specifice

Contacteaza-ne

optional