• Nou
INCALZITOR BIBEROANE SCF356/00 AVENT
  • INCALZITOR BIBEROANE SCF356/00 AVENT

INCALZITOR BIBEROANE SCF356/00 AVENT

250,00 RON
La comanda in 10-14 zile
Cantitate
La Comanda

  • Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate
  • Transportul si livrarea produselor Transportul si livrarea produselor
  • Returnare produs Returnare produs
Cod produs: 3835

Acest aparat de încălzit biberoane Philips Avent ajută la păstrarea elementelor nutritive şi a vitaminelor din laptele matern, utilizând o tehnologie delicată de încălzire. Un senzor integrat monitorizează şi controlează temperatura laptelui, prevenind supraîncălzirea şi punctele fierbinti.

Acest aparat de încălzit biberoane utilizează tehnologie de încălzire delicată. Aceasta circulă laptele, încălzindu-l delicat şi uniform, şi prevenind punctele fierbinţi. Faptul că nu există puncte fierbinţi înseamnă că poţi avea întotdeauna încredere că bebeluşul tău are parte de lapte la căldura perfectă, în condiţii de siguranţă.

Senzorul integrat monitorizează şi controlează temperatura laptelui, pentru a garanta o încălzire sigură în orice moment, fără puncte fierbinţi sau supraîncălzire.
 
Aparatul de încălzit biberoane dispune de un indicator luminos de progres inteligent, pentru a te anunţa într-un mod simplu atunci când laptele este gata.
 
Aparatul de încălzit biberoane dispune de funcţii automate de menţinere a căldurii şi oprire, pentru a ţine laptele la temperatura potrivită timp de 20 minute înainte de a se opri automat.

Aparatul de încălzit biberoane dispune de o setare comodă de dezgheţare. Mai sigură decât dezgheţarea într-un cuptor cu microunde şi mai comodă decât utilizarea apei, trebuie doar să selectezi setarea pentru a dezgheţa laptele îngheţat

Încălzitorul termic pentru biberoane este complet compatibil cu toate biberoanele şi recipientele Philips Avent*. Foloseşte-l pentru a încălzi comod biberoanele şi recipientele cu mâncarea pentru bebeluşi.

Sunt prevăzute multiple setări de încălzire, pentru a încălzi laptele la diferite temperaturi finale, în funcţie de preferinţele bebeluşului.

Pe lângă biberoane, poţi utiliza aparatul de încălzit biberoane pentru a încălzi şi mâncarea pentru bebeluşi, delicat şi uniform. 
3835

Referinte specifice

Contacteaza-ne

optional