• Nou
Set hranire lingurita si picurator Nuby
  • Set hranire lingurita si picurator Nuby
  • Set hranire lingurita si picurator Nuby

Set hranire lingurita si picurator Nuby

23,00 RON
La comanda in 10-14 zile
Cantitate
La Comanda

  • Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate
  • Transportul si livrarea produselor Transportul si livrarea produselor
  • Returnare produs Returnare produs

COD PRODUS 1086 

Set hranire lingurita si picurator Nuby

Set de hranire-  include: biberon colorat 60ml, biberon colorat 120ml, picurator moale, lingurita, tetina silicon si capac.

 Biberon colorat 60ml, biberon colorat cu manere 120ml, tetina silicon, picurator silicon, capac ermetic, ligurita.

Tetina din silicon maseaza gingiile bebelusului fiind utila in procesul aparitiei dintilor. Discul special pentru vacuum functioneaza in momentul in care copilul trage din biberon, impingand mancarea si scotand aerul din sticla.

Lingurita speciala a fost creata pentru a face trecerea de la biberon la un nou stadiu de hranire. Toate componentele se vor curata cu apa fierbinte si detergent. Toate componentele din plastic pot fi sapalate in masina de spalat vase. Verificati toate componentele pentru a va asigura ca nu au ramas resturi de mancare.

Atentie: Nu se foloseste pentru lapte sau alte lichide subtiri. Se foloseste pentru lichide dense sau mancare pasata. Nu apasati discul pentru vacuum in timpul hranirii cu picuratorul, pentru a evita pericolul inecarii. Verificati picuratorul prin intindere, dupa fiecare folosire. Inlocuiti picuratorul daca devine lipicios, se largeste sau se crapa.

Important: Spalati toate componentele canii inainte de folosire. NU se fierbe. Umpleti cana si insurubati capacul pina la inchiderea completa, pentru a evita scurgerea lichidului. Intotdeauna inchideti capacul cand nu folositi cana. NU se foloseste cu bauturi carbogazoase sau lichide fierbinti. Nu lasati copilul sa muste sau sa mestece paiul deoarece aceste se rupe si copilul se poate ineca. Daca paiul se deterioreaza, inlocuiti-l imediat cu altul nou. A se folosi numai sub supravegherea unui adult.


 

   
1086

Referinte specifice

Contacteaza-ne

optional

Recommended products